Den bedste cykel ferie på Bornholm

Bornholm byder på mange muligheder for en fantastisk cykelferie. Øen har et smukt beliggende cykelvejnet gode cykelveje/stier og MTB spor på hele øen. Bornholm indbyder til hyggelige udflugter i den smukke natur for bikepackers, familier, par og cykelentusiaster. Du kan også cykle Bornholm rundt eller vælge ruter tværs gennem øens pragtfulde skove, gourmet tur med besøg på diverse gode spisesteder og nyde øens udbud af kulinariske oplevelser. Tage på udflugt til de mange seværdigheder eller benytte MTB action fyldte spor, også tæt på Harbour Sleep. Uanset hvad, så giver Bornholm dig muligheder for et utal af uforglemmelige oplevelser.

XC spor i Paradisbakkerne – Bornholm

Det er ikke just sporet hvor du før pulsen så meget op, men teknisk bliver du meget udfordret, især hvis de store granit flader er glatte pga. regn. Området omkring Paradisbakkerne er virkelig smukke, med dybe klippe grøfter, Rokkestenen og nogle steder er skoven så tæt at man skulle tro det var et stykke af regnskoven.

Trailskipper Mountain Bike Guide

Mountain Bike Guide på Bornholm. Guider og arrangerer alle former for Mountainbike tures, på alle niveauer.

Destination Bornholm

Bornholms Regionskommune har siden 1981 anlagt et net af skiltede cykelveje på over 230 km over hele øen og idag har Bornholm ét af Nordeuropas bedste og smukkest beliggende cykelvejnet, der fører dig gennem den storslåede bornholmske natur og de maleriske små byer langs kysten.